Businessshoot

Wanneer je voor jezelf begint als contentmarketeer moet je eigen website natuurlijk top zijn. Zoals bij al mijn opdrachtgevers stelde ik mijzelf de standaard eerste vraag. Wat is het doel? Bij mij was dat duidelijk. Laten zien wie ik ben en wat ik doe. Mijn website is geen acquisitietool maar een visitekaartje. Maar dat betekende wel dat er mooie foto’s moesten komen. Zodat ik goed kan laten zien wat ik doe en wat ik mooi vind.

Daarom nodigde ik fotograaf Jantien de Bood uit. Zij verzorgt businessshoots aan huis of op kantoor. Jantien ken ik van mijn periode als redacteur bij Woonstijl. Samen hebben we in vier jaar heel veel binnenkijkers geschoten bij bekende Nederlanders. Jantien fotografeerde en ik deed het interview. Zo zaten we onder andere op de bank bij Ronald en Bartina Koeman, Dyanne Beekman, Frank en Helen de Boer, Vivian Reijs en Fatima Moreira de Melo.

Jantien was dus de uitgesproken persoon om een ochtendje mee aan de slag te gaan. Ik sta liever naast Jantien wanneer ze aan het werk is, maar wat was het leuk om nu eens voor haar camera te staan. Bedankt Jantien, het was gezellig!

www.jantiendebood.nl