WHAT I DO


WEBTEKSTEN

Iedereen die een website heeft, weet hoeveel tijd en energie het kost een website bij te houden. Is jouw laatste nieuwsitem van drie maanden geleden? Mintgroen helpt je graag met pakkende webteksten.


MAGAZINE

Zoek je iemand die de productie van een magazine coördineert? Mintgroen gaat er graag mee aan de slag. Ik plan, maak de plank, schrijf teksten en brief vormgevers en lever aan de bij drukker. Op tijd en binnen budget uiteraard.


SOCIAL MEDIA

Hoe krijg ik betrokken fans op Facebook en Instagram? Mintgroen zorgt voor relevante en enthousiaste content op je social media kanalen.

WHAT THEY SAY

Jolanda doet zowel het concept als de uitvoering, regelt alles tot in detail en komt pro-actief naar jou als opdrachtgever toe als er keuzes gemaakt moeten worden. Binnen no time is ze onderdeel van het marketingteam, met haar collegiale, open houding. Alsof ze hier al jaren werkt.

Marcel AaldersInterim Marketing Manager

‘Met Jolanda is het prettig samenwerken. Ze heeft verstand van contentmarketing, schrijft lekker creatieve en doelgroepgerichte teksten en weet alle betrokkenen op een stimulerende manier bij de les te houden’

FRED VAN SCHAIKOperationeel Directeur Reputations

“Jolanda is een goede organisator met een vlotte pen, een uitstekend oog voor vormgeving en ruime ervaring in online tekst en beeld. Daarnaast heb ik Jolanda leren kennen als een bijzonder plezierig persoon in de samenwerking: vriendelijk, vol humor en van het type afspraak is afspraak.”

ARIE VAN LOOPIKDirecteur Symbio Marketing

CONTACT US

What can we help you with?

hello@aviragroup.co.uk
+44 (0) 1753 456789
@avirastudio
[contact-form-7 id=”187″]